➤ En Kaliteli İmplant Markaları 

En Kaliteli İmplant Markaları 

Ocak 02, 2024
İmplant markalarından hangisini seçmeliyiz?
İçindekiler

Günümüz implant tedavisi için üretilen ürünler, hasta için istenilen konforu sunmaya çalışarak hastanın tedavi sürecini olumlu yönde etkilemektedir. Böylece hastalar tedavi sürecini memnun bir şekilde tamamlayabilirler. Piyasada birçok implant markası bulunmakadır. İmplant markaları arasında bir karşılaştırma yaparken markaları olumlu ya da olumsuz eleştirmek doğru olmaz. Ancak implant tedavisi yaptırmadan önce implant markaları ve bu markaların ürünleri hakkında bilgi sahibi olmak önemlidir.  

Bu yazı da sizin için implant markalarını derledik, keyifli okumalar dileriz!

İmplant Markaları

İmplant markaları önemlidir çünkü kullanılan diş implantının kalitesi, dayanıklılığı ve uyumluluğu, tedavinin başarısı ve hastanın uzun vadeli memnuniyeti açısından kritik öneme sahiptir. Implant markası tercihinizi yaparken, diş hekiminizin yönlendirmesi oldukça önemlidir. Profesyonel muayene sonrası, ihtiyaçlarınız kesin olarak belirlenir ve size en uygun alternatif belirlenir. Gelin, bu alternatiflere beraber göz atalım: 

dental-implant-yerli-yabanci-markalar 

Alman İmplant Markaları

Alman diş implantları ve fiyatları oldukça merak edilen bir konu. Hastalar tarafından sıklıkla tercih edilen Alman menşeili implantlar, kaliteleri ve sağlamlıklarıyla iyi bir üne sahip. İşte Almanya’nın önde gelen implant markaları ve özellikleri: 

  • Camlog: Camlog, pek çok implant serisi sunarak çeşitlilik sağlayan, yüksek kaliteli Alman implant markasıdır. Camlog ile her beklentiye ve bütçeye göre implant bulmak mümkün denebilir. Ek olarak, Camlog FDA onaylı bir marka olduğundan güvenilir bir seçenek olacaktır. 
  • Dentegris: Yüzde yüz Alman teknolojisiyle üretilen Dentegris implantları, protez yapılarıyla tamamen uyumlu olma özellikleriyle ön plana çıkmaktadır. Bununla beraber fizyolojik kuvvet iletimi ve sızdırmazlık gibi avantajları da mevcuttur. 
  • Bego: Bego implant markası, uzun yıllardır sektörde olan, güvenilir bir markadır. Pek çok ihtiyaca cevap verecek implant serileri sayesinde Bego implantlar arasından kendinize en uygun olanı seçmeniz kolaylaşacaktır. 

Yerli İmplant Markaları

Türkiye’de yüksek kaliteli implantlar üreten pek çok yerli marka vardır. İmplant tercihiniz daima diş hekiminizin yönlendirmesini gerektirdiğinden, bu markalarla ilgili detaylı bilgi almak için danışmanlık alabilirsiniz. Genel bir fikir edinmeniz açısından, önde gelen yerli implant markalarını şu şekilde sıralayabiliriz: 

  • Implance: Implance, hibrit dizayn ve switch platform gibi özelliklere sahip, yenilikçi bir yerli implant markasıdır. 
  • DTI: Dti implanları gelişmiş tasarımları ve memnuniyet oranlarıyla ön plana çıkmaktadır. 
  • NucleOSS: “Ekstra sağlam, ekstra ince” sloganıyla dikkat çeken NucleOSS implantları,tasarımları ve üretim hassasiyetleri ile rakiplerinden ayrılmaktadır. Yüksek kalitesi ve sağladığı konforla NucleOSS en iyi yerli implant markalarından biridir. 

İsviçre İmplant Markaları 

İmplant markaları İsviçre, en çok yapılan aramalardan biridir. Bunun temel sebebi, İsviçre’nin kaliteli implant markaları ve sektördeki konumudur. 

  • Straumann: Straumann, Isviçre merkezli bir şirkettir ve dünya çapında yaygın olarak kullanılan bir diş implantı markasıdır. Yüksek kaliteli implantları ve diş tedavi çözümleri ile tanınmaktadır.
  • Thommen Medical: Isviçre merkezli Thommen Medical, implant konusunda önde gelen isimlerden biridir. 

Kore Malı İmplant Markaları

Almanya ve İsviçre implantları gibi Kore malı implantlar da Türkiye’de rağbet görmektedir. Kore dental tedaviler konusunda gelişmiş bir ülke olduğundan şirketleri de belli standartları daima sağlamaktadır. İşte öne çıkan Kore implant markaları: 

  • Osstem: D&D teknolojisiyle öne çıkan implantlarıya Osstem, Kore’nin önde gelen implant markalarından biri. 
  • Dentium: Dentium, Superline implant sistemiyle bilinen gelişmiş ve kaliteli implant markasıdır. 

alman-amerikan-dis-implant-markalari-fiyatlari

Amerikan İmplant Markaları 

Türkiye’de kullanılan implanların çoğu Amerika menşeilidir. Işte en sık kullanılan Amerikan implant markaları: 

  • Implant Direct: Implant Direct, gelişmiş teknolojiyle üretilen implantlarıyla, kaliteli bir deneyim arayanların öncelikli seçeneklerinden bir tanesidir. 
  • Bicon: Bicon hem estetik hem fonksiyonel implantlarıyla öne çıkan Amerikan implant markalarının arasındadır. 
  • Keystone: Keystone Dental, inavosyan ve estetiği buluşturduğu implant tasarımlarıyla ülkemizde de sıklıkla tercih ediliyor. 

İtalyan İmplant Markaları

İtalyan markaları arasında çeşitli dental implant üreticisi bulunur. Bu alanda en iyi marka veya ürünü seçerken, diş hekiminizle görüşmek, ürünün kalitesi, dayanıklılığı ve kullanılan malzeme gibi faktörleri değerlendirmek önemlidir. İşte tercih edebileceğiniz bazı italyan implant markaları: 

  • Sweden & Martina: İtalyan menşeli bir implant üreticisi olan Sweden & Martina, çeşitli implant ve restoratif çözümler sunmaktadır.
  • Tekka: İtalyan bir şirket olan Tekka, dental implant ve implant destekli çözümler konusunda faaliyet göstermektedir.
implant tedavisi

İmplant Diş Fiyatları 2024

İmplant diş fiyatları, özel durumunuz, ihtiyaçlarınız ve tercih edilecek markaya göre değişiklik gösterebilir. Yerli ve yabancı implant diş ücretleri farklılık gösterecektir. “İmplant diş fiyatı ne kadar?” diye merak ediyorsanız, kliniğimize ulaşarak bilgi alabilirsiniz. 

Benzer Yazılar

0 Yorum
Bir İçerik Gönder

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir